Over Let’s Fit

Onze werkwijze

Bij Personal Training van Let’s Fit krijg je een-op-een coaching waarin jij centraal staat. Aan de hand van een intakegesprek en diverse beginmetingen worden er trainings- en leefstijldoelen opgesteld. Of je nou wilt afvallen, spiermassa op wilt bouwen, je conditie wilt verbeteren of aan je algehele fitheid wilt werken; wij helpen jou hier graag bij! Met een persoonlijk plan en een passende trainingsmethode ga jij samen met je coach aan jouw specifieke doelen werken.

Tijdens de Personal Training sessies werken we aan je fysieke en mentale doelen. Een sessie duurt 45 minuten. Naast het trainingsgedeelte is er tijd en ruimte voor coaching. Hierin bespreken we de voortgang van de aanpassingen in je leefstijl en voedingspatroon. Ook kun je hier natuurlijk bij je coach terecht als je ergens tegenaan loopt. 

Wil jij graag samen met een vaste buddy aan de slag? Dat kan met Personal Training Duo. De trainingssessies worden dan gezamenlijk opgepakt, maar de coachingsgesprekken blijven een-op-een. 

De Personal Training sessies worden op een (vast) moment ingepland waarop het jou uitkomt!

Vind je in een groep sporten leuker dan alleen? Dan is Small Group Training iets voor jou! Naast jouw wekelijkse Personal Training sessie, kun je voor Small Group Training kiezen als tweede trainingsmoment. Een groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers, zodat er nog genoeg ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Je traint intensief op je eigen niveau, waarbij het samen trainen een extra motiverend en uitdagend effect heeft. De Small Group Training sessies duren 45 minuten en staan gepland op vaste dagen en momenten.

Missie

Wij willen jou helpen het maximale uit je leven te halen. Een sportieve en gezonde leefstijl is hierin een onmisbare factor en daarom bieden wij jou de begeleiding om dit naar een hoger level te tillen. Dit doen we door middel van het geven van trainings- en voedingsadviezen en daarmee in te zetten op gedragsverandering. Met een persoonlijk trainingsprogramma gaan we samen met jou aan de slag om de gewenste resultaten te bereiken. 

Visie

  • Persoonlijke aandacht
  • Resultaatgericht
  • Kwaliteit
  • Trainingen afgestemd op jouw niveau en doelen
  • Verantwoord voedingsadvies
  • Duurzaam resultaat

Coaches

Yasmin de Jong

Van jongs af aan ben ik altijd gemotiveerd geweest om veel te sporten en het maximale uit mezelf te halen. Sinds een jaar of vijf ben ik me meer gaan verdiepen in fitness en gezonde voeding en ben ik fitter geworden dan ik ooit dacht te kunnen zijn. Langzamerhand ben ik steeds meer in de wereld van CrossFit terechtkomen, wat in april 2020 heeft geleid tot het openen van een eigen CrossFit vestiging in Kollum. Ik beleef veel plezier aan het trainen en coachen en breid dit, naast het geven van CrossFit lessen, graag uit met het trainen van individuen. Met Let’s Fit wil ik andere mensen graag helpen en motiveren de fitste versie van zichzelf te worden!

HBO Sportkunde | CrossFit Level 1 Trainer | CrossFit Gymnastics Course

Niels Heitbrink

Op vijftienjarige leeftijd kwam ik in aanraking met krachttraining door een zware knieblessure. Het herstel duurde lang, maar hierdoor vond ik wel mijn passie voor fitness en krachttraining. Sindsdien ben ik bijna altijd dagelijks in de sportschool te vinden geweest. Inmiddels zijn we zestien jaar verder, heb ik een stuk meer ervaring in de fitnesswereld en heb ik verschillende opleidingen afgerond. Met de kennis en ervaring die ik nu heb wil ik andere mensen graag helpen met het behalen van hun specifieke doelen. Of jouw doel nou afvallen, fitter worden of juist meer spiermassa opbouwen is; ik help je graag!

CIOS Sport- en Bewegingsagogie | Fitness A | Sportmassage | Henselmans Personal Trainer Cursus